Kütahyalılar, Çamlıca Tabiat Parkı’nda keyifle yürüdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Çamlıca Tabiat Parkı’nda düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katılarak, her yaştan vatandaşı, doğaseverleri ve sporseverleri bir araya getirdi.

Yaklaşık 5 kilometrelik parkurda yüzlerce vatandaşla birlikte yürüyerek, sporun sağlıklı yaşam için vazgeçilmez faaliyetlerden biri olduğunu vurguladı.

Etkinlikte, iki yıl aradan sonra yeniden düzenlenen doğa yürüyüşünün keyifli ve güzel geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Işık, “Daha önce 2019 yılında başlatmıştık bunu fakat araya pandemi girince iki yıl yapamadık. İnşallah bu sene güzel bir yürüyüş olacak.” şeklinde konuştu.

Doğa yürüyüşünün ardından Belediye Başkanı Işık, katılımcılara köfte ekmek ve ayran ikram ederek, birlikte keyifli anlar geçirdi. Katılımcılar da, etkinliğin düzenlenmesinden ve kendilerine ikramlarda bulunulmasından dolayı Belediye Başkanı Işık’a teşekkür ettiler.

(HABER MERKEZİ)

Kütahyalılar, Çamlıca Tabiat Parkı’nda keyifle yürüdü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Dumlupınar Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!