Dumlupınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasin Pehlivangil ve gazete ekibi, Kütahya Valisi Musa Işın ile bir araya geldi. Kütahya Valiliğinde gerçekleştirilen ziyarette, kentin mevcut gündemi ile önümüzdeki döneme ilişkin çalışma ve projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
KÜTAHYA GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI
Görüşmede Kütahya’da yürütülen çalışmalar, şehrin ihtiyaçları ve öncelikleri hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.
Kentte devam eden çalışmaların yanı sıra Kütahya’nın gelişimine katkı sağlayabilecek yeni projeler ve gelecek döneme ilişkin hedefler de görüşmenin gündem maddeleri arasında yer aldı.


YENİ PROJELER ÜZERİNE DEĞERLENDİRME
Ziyarette, Kütahya’nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimini destekleyecek projeler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Kentin sahip olduğu potansiyelin daha etkin kullanılması, Kütahya’nın tanıtımının güçlendirilmesi ve şehrin farklı alanlarda gelişimine katkı sağlayabilecek çalışmaların önemi üzerinde duruldu.
YEREL BASININ KÜTAHYA’DAKİ ROLÜ KONUŞULDU
Görüşmenin önemli başlıklarından birini de Kütahya basını ve yerel medyanın kent kamuoyundaki rolü oluşturdu.
Yerel basının Kütahya gündeminin vatandaşlara doğru ve hızlı şekilde aktarılması, kentte yaşanan gelişmelerin kamuoyuna duyurulması ve Kütahya’nın gündeminin daha geniş kitlelere ulaştırılmasındaki önemi değerlendirildi.
KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİYLE SONA ERDİ
Dumlupınar Gazetesi heyeti ile Vali Musa Işın arasındaki görüşme, Kütahya’nın geleceğine ilişkin değerlendirmelerin ardından karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.






