Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan hayır yemeği etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Esnaflar, imece usulüyle aldıkları malzemelerle hazırladıkları nohut, pilav ve ayranı vatandaşlara ikram etti. Etkinlik dualarla başladı.

Üç Rektörden KSBÜ’ye Ziyaret: İş Birliği ve Akademik Gelişim Masaya Yatırıldı
Üç Rektörden KSBÜ’ye Ziyaret: İş Birliği ve Akademik Gelişim Masaya Yatırıldı
İçeriği Görüntüle

Etkinliğe Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, esnaf odaları temsilcileri, sanayi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanayi esnaflarından Mustafa Olcay, yaptığı açıklamada, hayır etkinliğinin esnaflar arasında birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, "Biz bunu geleneksel olarak burada esnaf arkadaşlarla başlattık. Bu sene 16’ncısını yapıyoruz. Pandemiden dolayı 2 yıl aksaklık oldu. Burada birlik beraberlik içinde herkes kazana bir tuz atıyor." dedi.

Olcay, bu tür etkinliklerin dayanışmayı artırdığını ifade ederek, "Herkesin göremediklerini burada görme şansı oluyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA