Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Murat Tuncay, CHP’li Kütahya Belediyesi'nin 3 yıl 6 aylık faaliyet raporuna ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Tuncay, belediyenin ortaya koyduğu icraatların yetersiz olduğunu savundu.

Tuncay, Yeniden Refah Partisi'nin en büyük ilçesi olan Tavşanlı Belediyesini yönetiyor olmasının kendilerine mukayese yapma imkânı verdiğini belirterek, CHP’li belediyeyi eleştirme haklarının bulunduğunu söyledi. İktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ise böyle bir karşılaştırma şansının olmadığını öne sürdü.

CHP’li Kütahya Belediyesi’nin faaliyet raporunu “boş” olarak nitelendiren Tuncay, raporda somut hiçbir hizmetin yer almadığını iddia etti. Açıklamasında,
“Bu raporda alt geçit yok, üst geçit yok, köprü yok, yol yok, pazar yeri yok, park yok, park alanı yok, oyun alanı yok, hizmet aracı yok, hizmet binası yok. Hiçbir şey yok. Boş, bomboş; beyaz bembeyaz bir sayfa” ifadelerini kullandı.

Tuncay, söz konusu raporun Yeniden Refah Partisi İl Mahalli İdareler Başkanlığı ekipleri tarafından incelendiğini belirterek, Kütahya Belediyesi’nin geçen 3,5 yıllık süreçte kente kalıcı bir eser kazandıramadığını savundu.

Piyasalar Karıştı: Gram Altın Tarih Yazdı
Piyasalar Karıştı: Gram Altın Tarih Yazdı
İçeriği Görüntüle

Basın açıklaması, CHP’li Kütahya Belediyesi’nin faaliyetleriyle ilgili siyasi tartışmayı yeniden gündeme taşırken, gözler belediyeden gelecek olası yanıta çevrildi.

Muhabir: Hüseyin GEZGİN