Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ( DPÜ) Bahar Şenliği’nin bu yıl düzenlenip düzenlenmeyeceği, öğrenciler ve Kütahya halkı tarafından merakla bekleniyor. Her yıl üniversitenin kampüsünde düzenlenen renkli etkinlikler, konserler, spor yarışmaları ve kültürel aktivitelerle üniversite ve şehir halkını bir araya getiriyor. Ancak, 2025 yılı için şenliklerin olup olmayacağı henüz netleşmiş değil.

KÜTAHYALILAR VE ÖĞRENCİLERİN HEYECANI

Nisan ayının başıyla birlikte, Kütahya halkı ve DPÜ öğrencileri, üniversite yönetiminden gelecek resmi açıklamayı sabırsızlıkla bekliyor. DPÜ'nün geleneksel Bahar Şenlikleri, şehrin sosyal yaşamına canlılık katıyor ve her yıl binlerce katılımcı ile unutulmaz anlar yaşanmasına vesile oluyor. Geçen yıllarda düzenlenen etkinlikler, Kütahya'nın kültürel ve sosyal dokusunun önemli bir parçası haline gelmişti.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Henüz üniversite yönetiminden bir duyuru yapılmamış olsa da, söylentiler ve beklentiler, bu yıl da şenliklerin yapılacağı yönünde. Ancak, resmi açıklamalar ve şenliklerin kesin programı, öğrenciler ve Kütahyalılar için büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: Çağla CANBAZ