Kütahya Adliyesi’nde gerçekleşen ziyarette, Dumlupınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasin Pehlivangil ve Yazı İşleri Müdürü Çağla Canbaz, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kütahya ve gündem değerlendirildi

Ziyaret sırasında Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç, Kütahya ve güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Pehlivangil ise Kütahya’daki basın sektörü, yerel medyanın mevcut durumu ve Dumlupınar Gazetesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette, kentteki kamu kurumları ile yerel basın arasındaki iletişimin önemi üzerinde duruldu.

Kütahya pazarına çevre illerden gelenler şaşkına döndü: Sofraların vazgeçilmezinde fiyat 40 TL düştü!
Kütahya pazarına çevre illerden gelenler şaşkına döndü: Sofraların vazgeçilmezinde fiyat 40 TL düştü!
İçeriği Görüntüle

Fb268903 7250 443D 9A06 5Abf6D09De6A

Atatürk portresi hediye edildi

Ziyaretin sonunda Yasin Pehlivangil, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç’a Atatürk portresi takdim etti.

Buluşma, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Acd132F8 6Ebc 49A8 Aea3 8F5E5564D9E3

Muhabir: Münevver YILMAZ