Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ile birlikte ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde işletme sahipleriyle bir araya gelen Akel, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.
İlçenin ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir yere sahip olan esnaflarla gerçekleştirilen buluşmalarda karşılıklı sohbetler yapıldı. Başkan Akel, ziyaretler sırasında esnafların görüş ve taleplerini dinlerken, işletmelerdeki günlük çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Başkan Akel esnaflarla bir araya geldi
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ilçe genelindeki esnaflara yönelik ziyaretlerini Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ile birlikte gerçekleştirdi. Ziyaretlerde işletme sahipleriyle yakından ilgilenen Akel, ilçedeki ticari hayatın hareketliliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Esnafların kent yaşamındaki önemine dikkat çeken Akel, ziyaretlerin yalnızca iyi dileklerin paylaşılması açısından değil, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulması bakımından da önem taşıdığını belirtti.
Günün farklı saatlerinde çeşitli işletmelere gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaflarla sohbet edilirken, Başkan Akel ilçe esnafına hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.




