Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ilçede yeni balık sezonunun başlamasıyla faaliyetlerini sürdüren balıkçı esnafı ile buluşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen buluşmada, balıkçıların sezon sürecindeki çalışmaları ve daha sağlıklı bir hizmet ortamı oluşturulması için yapılabilecek düzenlemeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediyede gerçekleşen ziyarette balıkçı esnafının talepleri dinlenirken, ilçedeki ticari hayatın önemli unsurlarından olan esnafın faaliyetlerini daha düzenli şartlarda sürdürebilmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Yeni balık sezonunun açılmasıyla birlikte Gediz’de faaliyetlerini sürdüren balıkçı esnafı, belediyeyi ziyaret etti. Gediz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kabulde, balıkçı esnafıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Balıkçı esnafının yeni sezon faaliyetlerinin de gündeme geldiği görüşmede, ilçede sürdürülen ticari faaliyetlerin daha sağlıklı koşullarda devam edebilmesi için atılabilecek adımlar üzerinde durulduğu belirtildi.




