Hürriyetçi Eğitim Sen Kütahya Şubesi 2 haftalık İspanya turunda toplamda 150 kişilik üç grupla İspanya şehirlerini gezdi.

Fecb8B61 4355 47B7 Af9D 9026B62Cf0Db

Barselona, Girona, Valencia, Sevilla, Granada, Kordoba, Toledo ve Madrid şehirlerine düzenlenen turda katılımcılar Katalan, Endülüs ve Latin kültürlerini deneyimlediler.

E3Cf5B4C 50Bd 4Af5 999F 56E1Bd1720Ee

Domaniç Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü öğrencilerinden LGS'de dev başarı
Domaniç Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü öğrencilerinden LGS'de dev başarı
İçeriği Görüntüle

İspanya’nın 2026 Dünya Kupası şampiyonluğuna da Madrid’de denk gelen kafile kutlama coşkusunu da büyük bir keyifle yaşadı.

0Ac6A842 2Aeb 4A26 A67E C94E0D079108

Şube Başkanı Murat Sunguralp Kocabaş, yurt dışı tur organizasyonlarını düzenlemeye devam edeceklerini belirterek katılımcıların memnuniyetinden mutlu olduklarını, öğretmenlerin sosyal ve kültürel tecrübelerini arttırıcı faaliyetleri geliştirerek bir sonraki organizasyonlarda daha yüksek sayıda katılımcının olmasını beklediklerini söyledi.

Kaynak: Emine Demirelli