Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), akademik kariyerlerinde yeni unvanlara erişen öğretim üyeleri için anlamlı bir törene imza attı. Gülsüm Güral Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Akademik Atama ve Yükseltme Töreni, coşkulu ve gurur dolu anlara sahne oldu.

Daha net düşünmek için 5 bitki çayı
Daha net düşünmek için 5 bitki çayı
İçeriği Görüntüle

Yeni unvanlarını alan akademisyenlerin hem emekleri takdir edildi hem de aileleriyle birlikte bu özel başarı anını paylaşmaları sağlandı.

REKTÖR TEKİN: “MARKA DEĞERİMİZİ HEP BİRLİKTE YÜKSELTİYORUZ”

Törene;

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin,
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren,
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Emel Koçak,
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Başar,
Genel Sekreter Kutlu Önal,
enstitü ve yüksekokul müdürleri, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, törende yaptığı konuşmada KSBÜ’nün genç yaşına rağmen bilimsel ve akademik başarılarıyla adından söz ettirdiğini belirtti.

“Bu başarıda akademik ve idari personelimizin büyük emeği var. Hep birlikte, üniversitemizin marka değerini yükseltiyoruz.”
diyerek kurum içindeki uyuma ve ortak hedeflere vurgu yaptı.

“BİLİM ZOR BİR YOL, AMA DEĞERLİ BİR MİRAS”

Rektör Tekin, akademik yaşamın zorluklarına rağmen sağladığı faydanın paha biçilemez olduğunu vurguladı:

“Bu yolculuk kolay değil. Yoğun emek, sabır ve fedakârlık gerektiriyor. Ama aynı zamanda çok anlamlı. Çünkü toplum için değer üretmek, insanlığa katkı sunmak ve yeni nesiller yetiştirmek gibi kutsal bir amacı var.”

KSBÜ’DEN GELECEĞE GÜÇLÜ ADIMLAR

KSBÜ, her geçen yıl kadrosunu daha da güçlendirerek bilimsel üretkenliğini artırmayı hedefliyor. Atanan ve yükseltilen öğretim üyeleriyle birlikte üniversite, sağlık bilimleri alanında ulusal ve uluslararası düzeyde daha güçlü bir yer edinmeyi sürdürüyor.

Bu anlamlı tören, yalnızca bireysel başarıları değil, aynı zamanda kurumsal gelişimi ve akademik motivasyonu da taçlandıran bir etkinlik olarak büyük takdir topladı.

Kaynak: ÇETİN ARSLAN