Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Alper Altun ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yasir Gümüş, Dumlupınar Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarette, kentin iş dünyası, genç girişimcilerin projeleri ve Kütahya’nın ekonomik geleceğine dair samimi ve verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Bölge Tarımına Güç Katacak Çeşit Denemeleri Altıntaş’ta Başladı
Bölge Tarımına Güç Katacak Çeşit Denemeleri Altıntaş’ta Başladı
İçeriği Görüntüle

Dumlupınar Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Yasin Pehlivangil tarafından karşılanan KÜGİAD heyeti, derneğin devam eden projeleri, yeni dönem hedefleri ve genç iş insanlarına yönelik çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Altun, KÜGİAD’ın Kütahya’nın iş dünyasına dinamizm kazandırmak amacıyla yürüttüğü projelerin önemine değindi.

İmtiyaz Sahibi Yasin Pehlivangil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç iş insanlarının Kütahya’ya değer katan çalışmalarını her zaman desteklediklerini belirtti.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve geleceğe dönük iş birliği değerlendirmeleriyle son buldu.

B9E2B6B6 2971 45Ce 9409 9A554455B099

Muhabir: Çağla CANBAZ