Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı makamında ziyaret ederek iki şehir arasındaki ilişkiler ve ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Ekonomik ve Sosyal Gündem Konuşuldu
Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal durumu masaya yatırıldı. Yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar ile çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapıldı.
İş Birliği Vurgusu
Başkan Burcu Köksal, Afyonkarahisar’da yürütülen belediye projeleri hakkında bilgi verirken, Milletvekili Kasap da Kütahya ve çevre iller arasında iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Sosyal Medyadan Teşekkür Mesajı
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Kasap, “Afyonkarahisar’ın genel ekonomik, sosyal ve siyasi gündemine dair görüş alışverişinde bulunduk. Başkan Köksal’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Dayanışmayı Güçlendirecek Adım
Görüşmenin, bölgesel kalkınma ve dayanışma açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı.