Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı makamında ziyaret ederek iki şehir arasındaki ilişkiler ve ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ulusal Otizm Konfederasyonu’ndan Sağlık Müdürüne Ziyaret
Ulusal Otizm Konfederasyonu’ndan Sağlık Müdürüne Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Ekonomik ve Sosyal Gündem Konuşuldu

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal durumu masaya yatırıldı. Yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar ile çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

9E631454 Db82 4524 952E 362B8332C2Bf

İş Birliği Vurgusu

Başkan Burcu Köksal, Afyonkarahisar’da yürütülen belediye projeleri hakkında bilgi verirken, Milletvekili Kasap da Kütahya ve çevre iller arasında iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sosyal Medyadan Teşekkür Mesajı

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Kasap, “Afyonkarahisar’ın genel ekonomik, sosyal ve siyasi gündemine dair görüş alışverişinde bulunduk. Başkan Köksal’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dc2Ec623 Ff58 4217 8F7C F5E9D33759D1

Dayanışmayı Güçlendirecek Adım

Görüşmenin, bölgesel kalkınma ve dayanışma açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Muhabir: Ferya AY