Kütahya Belediyesi, yaz tatiline neşe katacak özel bir kampanyaya imza attı. 15 yaş altı öğrencilere yönelik hazırlanan uygulama kapsamında, 23-26 Haziran tarihleri arasında Ilıca Aquapark kapılarını ücretsiz olarak öğrencilere açacak.
Karnesini Getiren Çocuklar İçin Serin Eğlence Başlıyor
Belediye yetkilileri, bu kampanyanın öğrencilere hem yaz tatilinde moral vermek hem de karne başarılarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Kampanyadan yararlanmak isteyen öğrencilerin tek yapması gereken, karne belgeleriyle birlikte Ilıca Aquapark’a gitmeleri. Böylece yazın en sıcak günlerinde serin sularla buluşmak artık çocuklar için ücretsiz olacak.
Ailelere Çağrı: Çocuklarınızı Unutulmaz Bir Tatile Götürün
Hem çocuklar hem de aileler için büyük bir fırsat sunan bu uygulama, Kütahya’da sosyal belediyeciliğin güzel örneklerinden biri olarak öne çıkıyor. Eğlence ve serinliği bir araya getiren bu karne hediyesi, yaz tatiline anlamlı bir başlangıç yapmak isteyen tüm öğrencilere açık.