Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya teşkilatı, Ankara’da önemli bir ziyarete imza attı. TBMM’deki grup toplantısının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen heyet, parti çalışmaları ve yerel faaliyetler üzerine istişarelerde bulundu.

Ankara’da Kritik Buluşma

MHP Kütahya heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen grup toplantısı sonrası Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Selman Tuğ ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Veli Özdamar yer aldı.

7D965Cbc 7Ab9 47A2 B10E 55B08C8B230E

Parti Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Gerçekleştirilen görüşmede, Kütahya’daki teşkilat faaliyetleri, yerel çalışmalar ve parti politikaları üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyaretin, hem yerel hem de genel merkez düzeyinde koordinasyonu güçlendirmeyi hedeflediği ifade edildi.

MHP’de “Kütahya Rüzgarı”

Ziyaret kapsamında heyet tarafından Genel Başkan Bahçeli’ye çeşitli hediyeler takdim edildi. Samimi bir atmosferde gerçekleştiği belirtilen görüşmenin ardından yapılan açıklamada, Bahçeli’nin nazik kabulleri için teşekkür edildiği bildirildi.

CHP’den 23 Nisan’da sert çıkış: “Çocuklar güvende değil”
CHP’den 23 Nisan’da sert çıkış: “Çocuklar güvende değil”
İçeriği Görüntüle

235D9233 10F8 410A 92A0 314Ee1Affe4D

Muhabir: Çağla Canbaz