Emet Termal Otel, tesis bünyesinde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının ardından yeni bölümleriyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelde bulunan özel aile banyoları modern hale getirilirken, Selçuklu Hamamı ve yosun havuzu da hizmete açıldı.

Emet Belediyesi Kaplıca ve Termal Tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren otelde yapılan çalışmalarla birlikte ziyaretçilerin kullanımına sunulan alanların yenilendiği belirtildi. Özellikle ailelere yönelik olarak düzenlenen özel banyoların, gerçekleştirilen çalışmaların ardından daha modern bir görünüme kavuşturulduğu bildirildi.

Emettermal2

Başkan Koca Çalışmaları Yerinde İnceledi

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, yenilenen bölümlerin hizmete açılmasının ardından Emet Termal Otel’i ziyaret etti. Tesiste incelemelerde bulunan Koca, yapılan çalışmalar hakkında işletme yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında otelin yenilenen bölümlerini gezen Başkan Koca, özel aile banyoları, Selçuklu Hamamı ve yosun havuzunda gerçekleştirilen düzenlemeleri yerinde değerlendirdi.

Emet’in termal turizm potansiyeli açısından önemli tesislerinden biri olan oteldeki çalışmaların, mevcut hizmet alanlarının geliştirilmesine yönelik gerçekleştirildiği aktarıldı.

Emettrml

Özel Aile Banyoları Modern Hale Getirildi

Yenileme çalışmaları kapsamında özel aile banyoları baştan düzenlenerek daha modern bir yapıya kavuşturuldu. Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından banyolar yeniden misafirlerin kullanımına açıldı.

Ailelerin daha özel ve rahat bir ortamda termal hizmetlerden yararlanabilmesi amacıyla kullanılan alanların yenilenmesiyle birlikte tesisin hizmet kapasitesinin de desteklenmesi hedeflendi.

Bunun yanı sıra otel bünyesinde bulunan Selçuklu Hamamı ve yosun havuzu da yapılan hazırlıkların ardından ziyaretçilerin kullanımına sunuldu.

Termal7

Tesisin 20 Yıllık İşletme Sözleşmesi İmzalandı

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, tesisin işletilmesine ilişkin daha önce gerçekleştirilen ihale sürecini de hatırlattı. Temmuz ayında yapılan ihaleyi Miroğulları Oto Alım Satım İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin kazandığını belirten Koca, firma ile tesis için 20 yıllık işletme sözleşmesinin imzalandığını ifade etti.

Yeni işletme dönemi kapsamında tesiste çeşitli düzenleme ve yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiği belirtildi. Bu kapsamda özel aile banyolarının modernizasyonu tamamlanırken, Selçuklu Hamamı ve yosun havuzunun da yeniden hizmete alınması sağlandı.

Emtrtml4

“Yapılan Çalışmaları Yerinde Gördük”

Tesis ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Koca, işletmede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelediklerini belirtti.

Trmel5

Yeni Parti Emet İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi tarihi açıklandı
Yeni Parti Emet İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi tarihi açıklandı
İçeriği Görüntüle

Koca, özel aile banyolarının modern hale getirildiğini ifade ederek Selçuklu Hamamı ve yosun havuzunun da hizmete açıldığını kaydetti. Yenilenen bölümlerin tesisin hizmet kalitesine katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Münevver YILMAZ