Kütahya’da 16 Ekim 2026 Cuma günü bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak. Merkez ilçede bazı mahalle ve sokaklar ile Altıntaş’ın Mecidiye bölgesi ve Tavşanlı’nın Ayvalı köyünde uygulanacak kesintilerin saatleri belli oldu.
KÜTAHYA MERKEZ’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Kütahya Merkez’de bakım ve onarım çalışmaları kapsamında iki farklı bölgede elektrik kesintisi uygulanacak.
Zığra bölgesinde 16 Ekim Cuma günü yapılacak çalışmalar nedeniyle 09.30 ile 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Kesintiden etkilenecek yerler şöyle:
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra
-
-
-
Zığra Çıkmazı
-
-
-
Zığra Çıkmazı
-
-
Aşıkoğlu
-
Mehmet Emeksiz
-
Mehmet Emeksiz Aralığı
-
Serdar
-
Tugay
100. YIL, HACIAZİZLER VE ZAFERTEPE’DE KESİNTİ
Kütahya Merkez’deki bir diğer kesinti ise 16 Ekim Cuma günü 09.30 ile 13.00 saatleri arasında uygulanacak.
Kesintiden etkilenecek bölgeler ve sokaklar şu şekilde:
100. Yıl bölgesi:
-
Afyonkarahisar Karayolu
-
Gülcihan
-
Gülnihal
-
Rüzgarlı
-
Samyeli
Hacıazizler bölgesi:
-
-
Hacıazizler
-
-
-
Hacıazizler
-
-
Hacıazizler Yolu
-
Ladin
Zafertepe bölgesi:
-
-
Saygılı
-
-
-
Saygılı
-
-
-
Sebat
-
-
Afyonkarahisar Karayolu
-
Akşemsettin
-
Alp
-
Bozkır
-
Cihanşah
-
Doruk
-
Dost
-
Dr. Sadık Ahmet
-
Efsane
-
Eğitmen
-
Erciyes
-
Fası l
-
Haknur
-
İmam-ı Gazali
-
Konuralp
-
Kültür
-
Kurtuluş
-
Kuşçuzade Galip Efendi
-
Medrese
-
Mesnevi
-
Selahattin Eyyubi
-
Selçuklu
-
Taksim
-
Taşkent
-
Tülin
-
Zafer
-
Zerafet
-
Ziya
-
Zümre
ALTINTAŞ’TA ELEKTRİK KESİNTİSİ
Altıntaş ilçesinde de bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
16 Ekim Cuma günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Mecidiye bölgesinde elektrik kesintisi yaşanacak.
TAVŞANLI’DA AYVALI KÖYÜ ETKİLENECEK
Tavşanlı ilçesinde bulunan Ayvalı köyünde de bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.
16 Ekim Cuma günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Ayvalı köyüne elektrik verilemeyecek.
VATANDAŞLARA TEDBİR ÇAĞRISI
Kütahya’da 16 Ekim’de gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle vatandaşların kesinti saatlerini dikkate alarak tedbirli olmaları önem taşıyor. Çalışmaların belirtilen saatler içerisinde tamamlanması planlanıyor.



