Kütahya’da şebeke ve işletme çalışmaları nedeniyle 18 Ağustos 2026 Salı günü Merkez, Dumlupınar ve Çavdarhisar’da planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintiler bazı bölgelerde 8 saate kadar sürecek.

Kütahya Merkez’de 4 saatlik kesinti

Kütahya Merkez’de planlanan çalışma nedeniyle elektrik kesintisi 09.00 ile 13.00 saatleri arasında uygulanacak.

Kesintiden Dumlupınar Mahallesi ve Zığra Mahallesi’nin bazı bölümleri etkilenecek.

Dumlupınar Mahallesi’nde Şehit Er Bahtiyar Yalınca Caddesi, Tugay Caddesi, Şehit Ömer Halisdemir Caddesi, Gaziantep Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile 1. Nil, 4. Nil, Yaldız, Özgür, Mehmet Gürsoy, Baykara, Balaban, Süleymaniye, Çilek, Şamdan, Balözü, Ekin, Karakeçeli, Manas, Reyhan, Sürmeli, Şebnem, Şehit Halil Kantarcı, Zakkum, Göknar ve Diyar sokakları kesinti programında bulunuyor.

Kütahya belde belediye başkanlarından Gümrük Strateji Geliştirme Başkanı Adil Yıldırım’a ziyaret
Kütahya belde belediye başkanlarından Gümrük Strateji Geliştirme Başkanı Adil Yıldırım’a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Zığra Mahallesi Tugay Caddesi (Alayunt Sokak) da kesintiden etkilenecek noktalar arasında yer alıyor.

Çavdarhisar’da elektrikler 8 saat kesilecek

Çavdarhisar’da ise kesinti 09.00-17.00 saatleri arasında uygulanacak.

Kesintiden Yağdığın, Çat, Zobu ve Efeler köylerinin yanı sıra Hacıkebir İçme Suyu, Kırbaşlar Petrol, Aizanoi Yerleşkesi ve Çavdarhisar Atık Su Arıtma Tesisi etkilenecek.

Dumlupınar’da kısa süreli kesinti

Dumlupınar ilçesinde Kaplangı KÖK-Büyükoturak çıkışında gerçekleştirilecek işletme çalışması nedeniyle 13.00 ile 13.30 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Muhabir: Saadet Nihan ÖZDAMAR