Kütahya’da hafta sonu için açıklanan 24 Ekim 2026 elektrik kesintisi programı, çok sayıda mahalle, köy ve sokağı kapsıyor. Paylaşılan duyurulara göre kesintiler saat 09.00’dan itibaren başlayacak, bölgelere göre farklı saatlerde sona erecek.
Kütahya Merkez’de elektrik kesintisi uygulanacak yerler
Bahçelievler ve Evliya Çelebi: 09.00–11.00
Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Bahçelievler Mahallesi’nin bazı sokakları ile Evliya Çelebi Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde elektrik kesintisi uygulanacak.
Bahçelievler Mahallesi’nde duyuruda belirtilen yerler şöyle:
- Aydın, 1. Başak, 1. Çamlıca, 1. Çiçek, 1. Furkan, 1. Füze, 1. Kum, 1. Nar, 1. Tebliğ, 2. Ferah, 2. Güven, 2. Okul, 2. Sultan, 3. Nur, Abdullah Özsöğüt, Ahmet Derin, Akarsu, Akıncı-1, Akıncı-2, Aygül, Bahtiyar, Balmum, Beste, Bölcek, Çeçen, Çıkırık, Çubuk, Cuma, Demir, Düz, Feribot-1, Feribot-2, Gezegen, Gökkuşağı, Gökkuşağı Aralığı, Hasan Polatkan, Hıdırellez, İmar, Karabekir, Kendir, Kirman, Köroğlu-1, Köroğlu-2, Köroğlu-3, Koru, Kuleli, Nigar, Oruç Reis-1, Oruç Reis-2, Pak, Pehlivan, Porselen-1, Porselen-2, Şehit Polis Bilal Yavuz, Şehit Şekip Erdem, Şimşek, Tevhid, Turgut Reis, Tutumlu, Ulubatlı Hasan, Uygur, Yeldeğirmeni, Yelkenli ve Yörünge.
Köprüören ve Gümüşköy: 09.00–15.00
Köprüören ve Gümüşköy’de duyuruda belirtilen bölgelerde 6 saatlik kesinti planlanıyor. Açıklamada Köprüören köyünün tamamı, Mehmet Ali Dostça, Ali Birgin ile İçme Suyu ve Sulama Kooperatifi tesisleri yer alıyor.
Doğluşah: 10.00–12.00
Doğluşah’ta bakım ve onarım çalışmaları kapsamında şu alanlarda elektrik kesintisi uygulanacak:
Bilinmeyen 10, Bilinmeyen 4, Bilinmeyen 6, Çapraz, Çeşmeli, Çimen, Çimen/1, Cumhuriyet, Depo, Doğuluşah 1, Doğuluşah 2, Doğuluşah 3, Haşşık, İğdeli, Kalp, Konak, Kuytu, Olcak, Savak ve Tekke.
Lala Hüseyin Paşa: 10.00–16.00
Eski belediye binasının yıkımı nedeniyle Lala Hüseyin Paşa Mahallesi’nde elektrik kesintisi yapılacak. Altı saat sürmesi planlanan kesinti; Çamaşırlık, Lala Hüseyin Paşa, Sirkeci ve Veli Ağa isimli cadde ve sokakları kapsayacak.
Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy: 11.00–17.00
Günün ikinci kesinti programında Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinin belirli cadde ve sokaklarına 6 saat elektrik verilemeyecek.
Bahçelievler Mahallesi: 1. Caner, 1. Furkan, 2. Ferah, 2. Keklik, 2. Tebliğ, 3. Bahçeli, Aslanbey, Bahtiyar, Çeçen, Çeşme, Elif, Feraset, Fuzuli, Güngörmüş, Halat, Hanedan, Hasan Polatkan, Kafes-1, Kafes-2, Kaya, Keramet, Lodos, Mersinli Ahmet, Nane, Olgun, Özevren, Ruhi, Şefkat, Şehit Abdullah Aslan, Şehit Hasan Tüzün, Şehit Murat Dayı, Şehit P. Atğm. Okan Canpolat, Şehit Şekip Erdem, Serüven, Şimal, Sivri, Sönmez, Sülün, Tekbir, Ülkü, Volkan ve Yuvacık.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi: 1. Kaplan, 1. Şen, 2. Demirci, 2. Keklik, Afgan, Aslan, Buket, Çayca, Ece, Eshar, İhram, İman, Kaya, Kırlangıç, Mersinli Ahmet, Mürşit, Ören, Özdoğan, Pelikan, Şehit Er Bayram Ortaç, Şehit Hasan Tüzün, Seyit, Tanrı Över ve Zülfikar.
Bahçelievler’de bazı sokak isimleri hem 09.00–11.00 hem de 11.00–17.00 duyurusunda bulunuyor. Bu nedenle mahalle genelinde tek bir kesinti saati yerine, ilgili cadde ve sokağa ait programın dikkate alınması gerekiyor.
Demirciören: 13.00–15.00
Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Demirciören’de “Eski” olarak belirtilen bölgede iki saatlik elektrik kesintisi uygulanacak.
Simav’da 24 Ekim elektrik kesintisi
Yağmurlar: 09.00–17.00
Yağmurlar köyünde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 8 saatlik elektrik kesintisi planlanıyor.
Samat, Mamak ve Hıdırdivanı: 13.00–15.00
Kesinti duyurusunda Samat, Mamak ve Hıdırdivanı köylerinin tamamı, Kadir Öner Taş Ocağı ve Tekinoğulları Hafriyat 400 kVA trafo tesisi yer alıyor.
Etkilenen bölgeler listesinde ayrıca Yeşilköy’de Şht. Mehmet Duymuş/1 bulunuyor.
Esenevler Mahallesi ve sanayi bölgesi: 13.00–15.00
Simav merkezde Esenevler Mahallesi’nin belirli bölümlerinde iki saatlik kesinti uygulanacak. Duyuruda Atatürk Caddesi, 32. Cadde, Sanayi Alanı ve Sanayi Alanı 1, 2 ve 3 sokakları ile İsmet Kazcıoğlu TR, Ahmet Girginoğlu ve Yolçam Orman Ürünleri AŞ yer alıyor.
Etkilenen bölgeler bölümünde Şehitler ve Mamak da listeleniyor.
Tavşanlı’da 8 saatlik elektrik kesintileri
Tunçbilek Demirbilek: 09.00–17.00
Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Tunçbilek Demirbilek bölgesinde aşağıdaki cadde ve sokaklarda kesinti uygulanacak:
Acar, Akçaalan, Akçakaya, Aldemir, Alim, Atlı, Aydın, Bahçeli, Başağalar, Başbey, Bilgili, Bodur, Bozbelen, Çakır, Çanakkale Şehidi Hasan Kaya, Çatalçam, Çaytepe, Çelik, Çete, Çevik, Damatlar, Dedealtı, Dere, Devecikonağı, Dinç, Efe, Elmas, Fidan, Gonca, Gümüş, Güneş, Harman, İğde, Kafalar, Kahraman, Kahyalar, Kanalboyu, Karaali, Karacalar, Karşıyaka, Kasabalı, Kazım Kocabey, Kocabey, Kocamanlar, Köprücek, Köseler, Kozlar, Kuvayi Milliye, Molla Ali, Oda, Oda 1, Öteyaka, Öz, Park, Raşit Balı, Sazak, Şehitler, Sıkı, Taşlıtarla, Tayfur, Ulutaş, Uslu, Yavuz, Yavuzlar, Yeni Yol ve Yiğitler.
Çırçırçeşme, Hanımçeşme ve Yeni mahalleleri: 09.00–17.00
Tavşanlı’daki bir diğer kesinti programı, üç mahallenin belirli cadde ve sokaklarını kapsıyor.
Çırçırçeşme Mahallesi: Çevre Yolu.
Hanımçeşme Mahallesi: Barbaros, Beyaz Evler, Çevre Yolu, Çevre Yolu Üstü, Horasan, Kayı, Ötüken, Rahmet ve Tuna.
Yeni Mahallesi: Adnan Menderes, Alp, Bahtiyar, Benek, Cevahir, Çevre Yolu, Çeyiz, Çınar, Derman, Derya, Dilek, Engin, Fazilet, Filiz, Kuruçay, Meteoroloji, Rıza, Sadık Penbe, Selçuklu, Selçuklu 1. Geçidi, Selçuklu 2. Geçidi, Selçuklu 3. Geçidi, Serdar, Sevgi, Tuba, Yakamoz, Yiğit ve Zeki.
Emet’te elektrik kesintisi: 09.00–17.00
Emet’te bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 09.00–17.00 saatleri arasında geniş bir bölgede elektrik kesintisi yapılacak.
Duyuruda 82. Yıl, Güldüren, Hasanlar, Kabaklar, Karaağıl, Karşıyaka, Katrandağı, Kurtdere, Saklar, Tokat, Ulaşlar ve Yenipınar yer alıyor. Kurtdere’de İnkaya ve Kurtdere olarak belirtilen alanlar kesintiden etkilenecek.
Hasanlar’da listelenen cadde ve sokaklar ise şöyle:
Adem, Arpalık, Bahçelievler, Ballıharman, Bülbül, Çayır Köprü, Cennet, Cennet 1, Cennet 2, Cumhuriyet, Demir, Dingil, Eskimezarlık, Gezer, Hasanlar 1, Hasanlar 2, Hisarcık, İnal, Kahraman, Kevzenler, Kevzenler 1, Konak, Konak 1, Kurtkuyusu, Mezarlık, Mustafa Keleş, Numan, Okul, Özgür, Özgür 1, Talip, Taşköprü, Uygun, Vatan, Vatan 1, Vatan 2, Vatan 3, Yavuz, Yeniköy, Yeniköy 1, Yeniköy 2, Yeniköy 3, Yeniköy 4, Yeniköy 8, Yıldırım, Yıldız, Yurt ve Zeytin.
Dumlupınar’da elektrik kesintisi: 09.00–17.00
Dumlupınar ilçesinde Eydemir köyünde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. 09.00–17.00 saatleri arasında uygulanacak kesinti, duyuruda “1., 2, 3., 4 KD” şeklinde belirtilen alanları kapsayacak.
24 Ekim Kütahya elektrik kesintisi programında mahallelerin tamamı ile yalnızca belirli sokakları kapsayan duyurular farklılık gösteriyor. Vatandaşların hazırlıklarını, adreslerinin yer aldığı saat aralığına göre yapması gerekiyor.




