Kütahya’da enerji altyapısında yürütülecek çalışmalar kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü farklı saat aralıklarında elektrik kesintisi yapılacak.

MERKEZ’DE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMASI

Kütahya Merkez’de Kıranşeyh Köyü ve çevresinde ağaç budama çalışmaları nedeniyle 09.30 ile 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Ayrıca Kükürt Köyü’nde de ağaç budama çalışması nedeniyle kesinti yapılacağı bildirildi.

TAVŞANLI’DA 8 SAATLİK KESİNTİ

Tavşanlı’da ise Tepecik Aşağı, Tepecik Orta ve Tepecik Yukarı mahallelerinde LED armatür değişimi çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Kesintiden ayrıca Göbel Termal Tesisleri, Göbel Atık Su Arıtma Tesisi, Tepecik İçme Suyu Tesisi, TRT Vericisi ve çeşitli tarımsal işletmelerin de etkilenmesi bekleniyor.

Kütahya’da Adaçayı Tarlaları Denetlendi! Numuneler Alındı
Kütahya’da Adaçayı Tarlaları Denetlendi! Numuneler Alındı
İçeriği Görüntüle

YENİ MAHALLE’DE DE KESİNTİ VAR

Tavşanlı Yeni Mahalle’de bakım çalışmaları kapsamında 10.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kesintiden Karakaya ve Tarlabaşı sokaklarının etkileneceği belirtildi.

VATANDAŞLARA TEDBİR ÇAĞRISI

Planlı kesintiler nedeniyle vatandaşların elektrikle çalışan cihazlar ve günlük ihtiyaçlar konusunda önceden tedbir almaları istendi.

Çalışmaların planlanandan erken tamamlanması halinde bölgelere elektrik daha erken verilebileceği belirtildi.

Muhabir: Saadet Nihan ÖZDAMAR