Kütahya’da 23 Ağustos 2026 tarihinden bu yana kayıp olan 24 yaşındaki Halil Göz’ü arama çalışmaları sürüyor. Aradan 6 gün geçmesine rağmen gençten henüz haber alınamadı.

Yakınlarının verdiği bilgilere göre Halil Göz’den son olarak 23 Ağustos günü saat 15.15 sıralarında haber alındı. Göz’ün Evliya Çelebi Mahallesi civarında kaybolduğu belirtilirken, ailesi ve yakınları günlerdir gelecek iyi haberi bekliyor.

AİLESİNDEN YENİDEN ÇAĞRI

Halil Göz’ün ailesi, kayboluşunun 6’ncı gününde sosyal medya üzerinden yeniden çağrıda bulundu.

Aile, Halil’e seslenerek her koşulda yanında olduklarını belirtirken, genç adamın sağ salim evine ve ailesine dönmesini istedi.

Yakınları ayrıca, Halil Göz’ü gören veya bulunduğu yer hakkında bilgi sahibi olan vatandaşların en yakın güvenlik birimine başvurmasını istedi.

Kütahya’da 30 Ağustos’ta elektrik kesintisi: Bu bölgeler etkilenecek
Kütahya’da 30 Ağustos’ta elektrik kesintisi: Bu bölgeler etkilenecek
İçeriği Görüntüle

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Halil Göz’ün bulunması için AFAD ve emniyet ekiplerinin arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Ailesinin ve yakınlarının umutlu bekleyişi sürerken, Halil Göz’e ilişkin yeni bir bilgiye ulaşılması bekleniyor.

Fd4Dca3A B506 4016 947D 6B2Ff6A2Cdf6

Muhabir: Seval ÇUKUR