Gediz’de kitap sevgisini artırmak amacıyla düzenlenen kitap okuma etkinliği, renkli bir ödül töreniyle tamamlandı. Gediz Ticaret ve Sanayi Odası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen etkinlik, öğrencilerin hem başarılarını hem de okuma alışkanlıklarını pekiştirdi.
67 Öğrenci Katıldı, Hediyeler Protokolden
Gediz Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe 67 öğrenci katıldı. Kitap okuma sınavında dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Yoğun Katılım ve Destek
Gediz Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen törene; Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Kandemir, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Arısoy, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Umahan Keskin ile öğretmenler, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Amaç: Kitap Sevgisini Pekiştirmek
Etkinliğin, öğrencilerin okuma alışkanlığını geliştirmesi ve kitap sevgisini artırması hedefleniyor. Katılımcılar, bu tür organizasyonların eğitim hayatına olumlu yansımalar sağladığını ve geleceğin bilinçli nesillerinin yetişmesine katkı sunduğunu ifade etti.