Kütahya’da kayıp Mehmet Yıldırım’ı bulmak için arama çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgilere göre Okmeydanı Mahallesi’ndeki evinden öğle saatlerinde ayrılan Mehmet Yıldırım, bir daha evine dönmedi.
Yakınlarının kendisine ulaşamaması üzerine durum yetkililere bildirildi. İhbarın ardından Okmeydanı Mahallesi ve çevresinde arama çalışmaları başlatıldı.
ALZHEIMER HASTASI MEHMET YILDIRIM HER YERDE ARANIYOR
Mehmet Yıldırım’ın Alzheimer hastası olması nedeniyle yönünü kaybetme ve bulunduğu yeri hatırlayamama ihtimalinden endişe ediliyor.
Ailesi, yaşlı adamın bir an önce bulunabilmesi için vatandaşlardan destek isterken, emniyet ekipleri ile mahalle sakinlerinin de bölgede arama yaptığı bildirildi.
Arama çalışmalarının özellikle Okmeydanı Mahallesi, çevre sokaklar ve Yıldırım’ın gidebileceği güzergâhlarda yoğunlaştırıldığı öğrenildi.
AİLESİ KÜTAHYA HALKINDAN YARDIM İSTEDİ
Mehmet Yıldırım’dan uzun süredir haber alamayan ailesi, kent genelinde vatandaşlara çağrıda bulundu.
Yıldırım’ı gören, nerede olduğuna ilişkin bilgi sahibi olan veya eşkaline uygun bir kişiyi fark edenlerin vakit kaybetmeden yetkililere haber vermesi istendi.
Aile, gelecek her bilginin arama çalışmalarında önemli olabileceğini belirterek vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini ifade etti.
GÖRENLERİN 112’Yİ ARAMASI İSTENDİ
Kayıp Mehmet Yıldırım’ı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne veya ailesinin paylaştığı 0543 213 49 50 numaralı telefona bilgi vermeleri rica edildi.

Kütahya’da Mehmet Yıldırım’ı bulmak için başlatılan arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.





