Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklar için özel olarak hazırladığı “Ormanın Koruyucuları” adlı müzikli tiyatro oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. Eğlenceli karakterleri, renkli dekorları ve öğretici hikâyesiyle dikkat çeken oyun, çocuklara hem eğlenceli anlar yaşatacak hem de doğa sevgisi aşılayacak.
Etkinlik Detayları
- 
 
Tarih: 21 Eylül 2025, Pazar
 - 
 
Saat: 15.30
 - 
 
Yer: Hezar Dinari Kültür Merkezi
 - 
 
Ücretsiz Ulaşım: Belediye önünden saat 15.00’da otobüs kaldırılacak.
 
Mesaj: Doğa ve Çevre Bilinci
Oyunda, çocuklara doğa sevgisi, dostluk, yardımlaşma ve çevre bilinci gibi değerler eğlenceli bir dille aktarılacak. Ailelerin büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlik, Kütahya’da kültürel hayatın da canlanmasına katkı sağlayacak.
Tüm Çocuklar ve Aileler Davetli
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, tüm çocukları ve aileleri etkinliğe davet ederek, şunları söyledi:
“Çocuklarımız için hem eğlenceli hem de eğitici bir oyun hazırladık. Amacımız, kültürel etkinliklerle hem çocuklarımızı hem de ailelerini tiyatroya yakınlaştırmak.”
21 Eylül Pazar günü Kütahya’da sahnelenecek olan “Ormanın Koruyucuları”, çocuklara unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatacak.

            
            
                            
                            
                            




