Kütahya’da trafik kazası korkuttu. Yoncalı Kavşağı’nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre kaza, Kütahya Yoncalı Kavşağı’nda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle 43 BH 131 ve 43 ADB 863 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan sürücüler A.S. ve B.E. ile yolcu U.H. yaralandı.

Kaza Sonrası Ekipler Seferber Oldu
Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ardından 3 yaralı ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Araçlar Kullanılamaz Hale Geldi
Şiddetli çarpışma nedeniyle iki otomobilde de ciddi hasar meydana geldi. Kullanılamaz hale gelen araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
Jandarma trafik ekipleri, kazanın meydana geldiği noktada inceleme yaparak kazanın nedenine ilişkin çalışma başlattı.





