Geçtiğimiz ay Kütahya’da bir tüp bayisinde meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.
Olay, şehir merkezinde bulunan bir tüp bayisinde meydana gelmişti. Patlama ve yangın sonucu ağır yaralanan 52 yaşındaki Abdullah Yenilmez, tedavi gördüğü Bursa’daki hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Yangında daha önce 45 yaşındaki Sadettin Yenilmez ve 51 yaşındaki Süleyman Sarıerik hayatını kaybetmişti. Abdullah Yenilmez’in vefatıyla birlikte olayda ölenlerin sayısı 3’e ulaştı.
Yangının çıkış nedeni hakkında yetkililer tarafından başlatılan soruşturma sürerken, çevredeki vatandaşlar olayın ardından büyük bir panik yaşamıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınmış ancak can kayıpları engellenememişti.