Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan spor okullarında yetenekleri keşfedilen Emir Adıgüzel ve Eren Karakaya, Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş’ın A Takımı kadrosuna dâhil oldu.
Kütahya altyapılarında uzun yıllar lisanslı olarak forma giyen ve Milli Takım altyapılarında da önemli başarılara imza atan iki genç sporcu, 2025-2026 sezonunda ülkemizin en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ta mücadele edecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, "Altyapıdan yetişen iki sporcumuzun Beşiktaş A Takımı’nda forma giyecek olması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Zorlu geçmesi beklenen Süper Lig sezonunda genç oyuncularımıza başarılar diliyor, Kütahya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.