AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Görüşmede Kütahya’nın sağlık yatırımları ve sağlık alanındaki ihtiyaçları ele alındı.
Kütahya’nın sağlık yatırımları için Ankara’da temaslarını sürdüren AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile bir araya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Kütahya’nın sağlık yatırımları üzerine istişarelerde bulunuldu.
KÜTAHYA’NIN SAĞLIK GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI
Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mehmet Demir ile birlikte Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ettiklerini belirtti. Bayırcı, görüşmede Kütahya’nın sağlık yatırımlarını değerlendirdiklerini ifade etti.
Ziyarette ele alınan projelerin ayrıntılarına ilişkin henüz bilgi paylaşılmazken, görüşmenin Kütahya’nın sağlık alanındaki yatırım ve ihtiyaçlarına yönelik istişare kapsamında gerçekleştirildiği bildirildi.
BAKAN MEMİŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
İsmail Çağlar Bayırcı, paylaşımında Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na Kütahya’ya gösterdiği yakın ilgi ve güçlü destek dolayısıyla teşekkür etti.





