Kütahyaspor, yeni sezonun ilk hamlesini iç transferde gerçekleştirdi. Takım, 2025-26 sezonunun ilk hamlesini, taraftarın sevgilisi haline gelen tecrübeli golcü Ömer Faruk Sezgin ile sözleşme yenileyerek yaptı.
Kütahyaspor'da Ömer Faruk Sezgin Yuvada Kaldı
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Orduspor 1967'den transfer edilen ve 15 maçta 10 gol, 3 asist gibi dikkat çeken bir performans sergileyen Ömer Faruk Sezgin'in, farklı takımlardan gelen tekliflere rağmen tercihini Kütahyaspor'dan yana kullandığı belirtildi.
Kütahyaspor'un En Golcü 2.Oyuncusuydu
Yıldız forvet, geçen sezon Mavi Şimşek'in en çok gol atan 2.futbolcusu olarak öne çıkarken, play off aşamasının son maçlarında aldığı ceza sebebiyle forma giyememişti. Sezgin’in gol attığı maçlarda takımın skor üretme gücü ve hücum etkinliği artarken, Muş eşleşmesindeki yenilginin başlıca nedenleri arasında oyuncunun yokluğu gösterilmişti.