Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Dumlupınar Gazetesi’ne ziyarette bulundu. TBMM kayıtlarında 28. Dönem MHP Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanvekili olarak yer alan Erbaş’ı, gazetenin İmtiyaz Sahibi Yasin Pehlivangil karşıladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Kütahya’nın gündemi, kentte devam eden ve planlanan projeler ile siyasi gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Kütahya’nın gündemi değerlendirildi
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Kütahya’nın mevcut sorunları ve geleceğine ilişkin başlıklar ele alındı. Kentin ekonomik, sosyal ve yerel gündemine dair değerlendirmeler yapılırken, Kütahya’nın gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.
Milletvekili Ahmet Erbaş’ın TBMM’de de Kütahya’ya ilişkin çeşitli konuları gündeme taşıdığı görülüyor. Erbaş, Temmuz 2026’da TBMM Genel Kurulu’nda Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Dağardı yöresinin sorunlarına ilişkin gündem dışı konuşma gerçekleştirmişti.
Siyasi gelişmeler üzerine görüş alışverişi
Ziyarette yerel ve genel siyasete ilişkin gelişmeler de konuşuldu. Kütahya’nın ihtiyaçlarının kamuoyuna aktarılmasında yerel basının rolü ve kent gündeminin doğru şekilde takip edilmesinin önemi üzerinde duruldu.
Pehlivangil’den Erbaş’a teşekkür
Dumlupınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasin Pehlivangil, ziyaretinden dolayı MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, Kütahya gündemine ilişkin karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.






