Namaz Kılan 'Örümcek Adam' Ülke Gündemine Oturdu
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Kaptan Paşa Camii’nde bayram namazı için camiye gelen 28 yaşındaki Ayaz Koç, örümcek adam kostümü giydiği için dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, Koç’un yaşadığı olayı ve ardındaki nedenleri merak konusu haline getirdi.
Deprem Bölgelerine Moral ve Eğlence İçin Ziyaret
Örümcek adam kostümüyle Türkiye genelinde dolaşan ve özellikle deprem bölgelerine çocukları eğlendirmek amacıyla giden Ayaz Koç, yerli örümcek adam olarak biliniyor. Kendisini depremzedelerin yanında görüp moral vermek için bu yolculuğa çıktığını belirten Koç, bayramın ilk günü de Hatay’ın İskenderun ilçesine geldi. Ancak camiye girdiği anda yaşadığı olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
İçerideki Görüntüler Ülke Gündemine Düştü
Bayram sabahı camiye örümcek adam kostümüyle gelen Ayaz Koç, içeride fotoğraf ve video çekildiğini belirtti. Ancak cami imamının kendisine izin verdiğini ve rahatsızlık vermemesi kaydıyla çekim yapabileceğini öne sürdü. Vaaz sırasında dışarı çıkarılan Koç, yaşadığı talihsiz olayı anlatırken, üzerinde izler olduğunu ve kimliğinin kontrol edildiğini dile getirdi.
İmamdan Aldığı İzinle İçeri Girdiğini İddia Etti
Örümcek adam kostümüyle camiye girmek için imamdan izin aldığını belirten Koç, içeri girmeden önce imama yüzünü gösterdiğini ve izin aldığını ifade etti. Ancak içerideyken rahatsızlık verdiği gerekçesiyle dışarı çıkarıldığını ve yaşadığı bu olayın talihsiz bir yanı olduğunu söyledi.
Ayaz Koç’un örümcek adam kostümüyle camiye girişi ve yaşadığı olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Koç’un amacının deprem bölgelerindeki çocuklara moral vermek ve eğlendirmek olduğu belirtilirken, yaşananlar üzerine tartışmalar da devam ediyor.