Gazetemizin imtiyaz sahibi Yasin Pehlivangil, sanata ve gençliğe verdiği desteği bir kez daha göstererek, bu yıl 24-27 Temmuz tarihleri arasında Tavşanburnu Orman Kampı’nda düzenlenen Milyonfest Didim’e ailesiyle birlikte katılım sağladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce müzikseverle aynı atmosferi paylaşan Pehlivangil, rock müziğin usta isimlerini bir araya getiren bu büyük organizasyona yerinde tanıklık etti.

I M G 20250727 W A0048

Rock müziğin efsanelerini bir araya getiren Milyonfest Didim, 24-27 Temmuz tarihleri arasında Tavşanburnu Orman Kampı’nda müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Festival kapsamında iki sahnede toplam 40 sanatçı performans sergilerken, binlerce kişi doğa ve müziğin keyfini aynı anda çıkarıyor.

I M G 20250727 W A0041

Festivalin final günü olan 27 Temmuz Pazar akşamı ise yine dopdolu geçiyor. Rock ve alternatif müziğin sevilen isimleri Siyah ve Kırmızı sahnelerde müzikseverlerle buluşacak.

Siyah Sahne’de:

Emre Aydın

Dedublüman

Yeni Türk

Babazula

İlker Perhiz

Yazının Ustası: Akif Ören’den Anlamlı Sözler
Yazının Ustası: Akif Ören’den Anlamlı Sözler
İçeriği Görüntüle

Kırmızı Sahne’de:

Pentagram

Bulutsuzluk Özlemi

Black Tooth

Deja-Vu

Zırtapoz

Bu akşam gerçekleşecek konserlere, gazetemiz imtiyaz sahibi Yasin Pehlivangil de ailesiyle birlikte katılım sağlayacak. Sanata ve müziğe verdiği destekle bilinen Pehlivangil’in festivale katılımı, yerel basın açısından da önemli bir sembol taşıyor.

Milyonfest Didim, müzikle dolu dört günün ardından bu akşamki final performanslarıyla sona erecek. Festival, katılımcılara hem müzik hem de doğayla iç içe eşsiz bir deneyim sundu.

Muhabir: Ferya AY