Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya’nın ticari ve sosyal hayatında uzun yıllar görev yapan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası eski Genel Sekreteri Hasan Turgut’un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
Kızıltoprak, mesajında Turgut’un vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, merhumla geçmişte gerçekleştirdiği görüşmelerden ve dostluğundan söz etti. Turgut’un nezaketi, güler yüzü, tecrübesi ve Kütahya’ya duyduğu bağlılıkla hatırlanacağını belirten Kızıltoprak, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.
Kızıltoprak'tan, Hasan Turgut İçin Taziye Mesajı
Hasan Turgut, uzun yıllar Kütahya’nın ticari ve sosyal yaşamına katkı sağlayan isimler arasında yer aldı. Kütahya Ticaret Odası’nda Genel Sekreterlik görevinde bulunan Turgut, iş dünyası ve kent yaşamındaki çalışmalarıyla tanındı.
Kızıltoprak mesajında, ''Kütahya Ticaret Odası eski Genel Sekreteri, değerli dostum Hasan Turgut Bey’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisiyle sık sık bir araya gelmiş; evinde ve hastanede ziyaret ederek samimi sohbetlerimizi tekrarlama imkânı bulmuştum. Nezaketi, güler yüzü, engin tecrübesi ve Kütahya’ya duyduğu güçlü muhabbetle her zaman güzel hatırlayacağımız kıymetli bir insandı.
Uzun yıllar boyunca şehrimizin ticari ve sosyal hayatına emek veren, birikimi ve hizmetleriyle Kütahya için gerçek bir değer olan Hasan Bey’i bugün ebediyete uğurluyoruz. Ardında güzel hatıralar, dostluklar ve şehrimize adanmış kıymetli hizmetler bıraktı. Merhum Hasan Turgut Bey’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun. Ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Kütahya iş dünyasına ve tüm Kütahya’mıza sabır ve başsağlığı diliyorum.
Güzel insanlar, geride bıraktıkları güzel hatıralar ve hayırla anılan hizmetleriyle yaşamaya devam ederler. Başımız sağ olsun.'' ifadelerine yer verdi.




