AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü İbrahim Çatladan ve kurum personeliyle bir araya gelen Bayırcı, müdürlük bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İl Müdürlüğü'nün Çalışmaları Ele Alındı
Ziyaret kapsamında İl Müdürü İbrahim Çatladan ve kurum personeliyle görüşen Milletvekili Bayırcı, müdürlükte sürdürülen çalışmalar üzerine sohbet etti. Kurumun faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada, personelle de bir araya gelindi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bayırcı, İl Müdürü İbrahim Çatladan ve müdürlük personeline misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Milletvekili Bayırcı, '' İl Müdürümüz ve mesai arkadaşları ile çalışmaları üzerine hasbihal ettik. Değerli Müdürümüz ile personellerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.




