Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ( DPÜ), lojistik ve tedarik zinciri alanında Türkiye’nin en önemli akademik organizasyonlarından biri olan 14. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 22-24 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenecek kongre, sektörün önde gelen isimlerini ve akademisyenlerini bir araya getirecek.
REKTÖR KIZILTOPRAK: “GURUR VE SORUMLULUKLA HAZIRLANIYORUZ”
DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, bu prestijli organizasyonu Kütahya’ya kazandırmanın büyük bir onur olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan kongreye ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Üniversite olarak bilimsel çalışmalarla sektöre yön verme hedefimizi sürdürüyoruz. En iyi şekilde hazırlanıyoruz ve katılımcılara unutulmaz bir akademik ortam sunacağız.”
KONGRE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Kongrenin düzenleneceği DPÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Üniversite yönetimi, organizasyonun her aşamasında görev alan akademik kadroya teşekkür ederken, etkinliğin hem DPÜ’ye hem de Kütahya’ya değer katacağı vurgulandı.
