Rotary International 2430 Bölge 2026-2027 Dönem Guvernörü Orhan Uludağ ve eşi Zeynep Uludağ, Kütahya 30 Ağustos Rotary Kulübü'nü ziyaret etti.

Rotary 2430 bölge guvernörü Kütahya’da
Gerçekleştirilen ziyarette kulüp üyeleriyle bir araya gelen Orhan Uludağ, yeni dönem faaliyetleri ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret programı kapsamında Orhan Uludağ ve Kütahya 30 Ağustos Rotary Kulübü üyeleri, Zekeriya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Dumlupınar'da gerçekleştirilecek etkinlikler ele alınırken, kutlama programlarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
Baba oğul anıtı figürü hediye edildi
Ziyaretin sonunda Dumlupınar Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz, Rotary 2430 Bölge Guvernörü Orhan Uludağ'a ilçenin simge eserlerinden biri olan Baba Oğul Anıtı figürünü hediye etti.
Karşılıklı iyi niyet temennilerinin dile getirildiği program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.





