Kütahya’nın Emet ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım daha hayata geçti. Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine 5 adet yeni diyaliz cihazı ile modern özelliklere sahip 16 kesit ilaçlı tomografi cihazı kuruldu. Cihazlar test süreçlerinin ardından hizmete hazır hâle getirildi.

“Emet’in Sağlık Altyapısı Güçleniyor”

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mustafa Kısa, yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunarak yeni cihazların ilçede sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını söyledi.

Kısa:

“Diyaliz ve tomografi cihazlarının hizmete alınması, Emet’in sağlık altyapısını güçlendiren önemli bir adımdır.”

ifadelerini kullandı.

0D97F036 F0F5 4C8D A8Df 447A045C47F6

Hastanede İnceleme Ziyareti

İlçe yönetim kurulu üyeleri hastaneyi ziyaret ederek:

Yeni tomografi cihazının daha hızlı görüntüleme yapabilmesi, diyaliz cihazlarının ise hasta kapasitesini artırması sayesinde vatandaşların daha etkin ve kaliteli hizmet alması hedefleniyor.

Başkan Kısa: “Sağlık Yatırımlarımız Sürecek”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kısa, yatırımların Emet’e kazandırılmasında katkı sağlayan tüm yöneticilere teşekkür ederek sağlık alanındaki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kısa:

“Her yeni yatırım, vatandaşlarımızın yaşam kalitesine doğrudan dokunan bir hizmettir. Emet’te sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşımaya kararlıyız.” dedi.

70Fa5A54 2C9D 4584 8Ba1 5C62F95E3930

Muhabir: Emine DEMİRELLİ