Burhaniye ilçesinde, havaların ısınması ile birlikte çok sayıda insan sahilleri doldururken, gençlerde deniz sezonunu açtı. Ören sahilinde denize giren gençler, herkesi Ören sahiline davet etti.

Burhaniye'de termometreler 27-28 dereceleri gösterirken, vatandaşlar sahilleri doldurdu. Vatandaşlar, tarihi meşe ağaçları ile ünlü Ören sahiline akın ederken, gençlerde deniz sezonunu açtı. Su sıcaklığının iyi olduğunu kaydeden gençler, herkesi Ören sahiline davet etti.

Spor camiasını yasa boğan ölüm: Erol Kılıç yaşamını yitirdi
Spor camiasını yasa boğan ölüm: Erol Kılıç yaşamını yitirdi
İçeriği Görüntüle

Gençler, 'Sezon açılmıştır. Denize girmek isteyen herkesi, Ören sahiline bekliyoruz. İnşallah Türkiye'nin çeşitli illerinden buraya gelenler de bu güzelliklerin, bu yeşilliklerin tadını çıkarsın. Geldiklerinde de mutlu olacaklarına gönülden inanıyorum' dedi.

Kaynak: İHA