Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Türk Kızılay Kütahya Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Kazım İkbal Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede Kızılay’ın kentte yürüttüğü sosyal yardımlar, gönüllülük çalışmaları ve iş birliği yapılabilecek projeler masaya yatırıldı.
“Ortak Projelerle Etki Alanımızı Büyütüyoruz”
Başkan Kahveci, belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, “Kızılay, güvenilirliği ve köklü yapısıyla toplumun her kesimine ulaşıyor. Belediyemizle birlikte hareket ederek Kütahya’da dayanışma kültürünü daha da güçlendireceğiz” dedi.
Sosyal Destekler ve Afet Çalışmaları
Ziyarette, dezavantajlı gruplara yönelik desteklerin artırılması, afet anlarında hızlı koordinasyon sağlanması ve gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması gibi konular öne çıktı.
Kızılay’dan Teşekkür
Kızılay Kütahya Şube Başkanı Kazım İkbal Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımızın nazik ziyareti bizleri çok mutlu etti. Biz de belediyemizle iş birliği içinde Kütahya halkına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.