Emet Belediyesi’ne ait termal kaplıcalarda kullanım günleri ve çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Yapılan güncellemenin, 5 Ocak 2026 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların daha düzenli, konforlu ve planlı bir şekilde hizmet alabilmesi amacıyla kaplıca tesislerinde yeni bir kullanım planlamasına gidildi. Bu kapsamda Kaynarca Hamamı, Osmanlı Hamamı, Selçuklu Hamamı (Aşağı Hamam) ve Yosun Havuzu için bayanlara ve erkeklere özel kullanım günleri yeniden belirlendi.

Yeni düzenlemeyle birlikte her tesis için ayrı ayrı günler tahsis edilirken, yoğunluğun azaltılması ve hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Çalışma Saatleri Değişmedi

Yapılan güncelleme kapsamında tüm tesislerde çalışma saatleri ise aynı şekilde devam edecek. Buna göre:

Kütahya’da Genç Kalemler Ödüllendirildi: Köşe Yazısı Yarışmasının Kazananları Belli Oldu
Kütahya’da Genç Kalemler Ödüllendirildi: Köşe Yazısı Yarışmasının Kazananları Belli Oldu
İçeriği Görüntüle
  • Bayanlar: 08.00 – 24.00

  • Erkekler: 07.00 – 24.00

Emet Belediyesi yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirlenen gün ve saatlere dikkat etmeleri gerektiğini hatırlatarak, yapılan düzenlemenin ilçeye ve kaplıcaları kullanan tüm misafirlere hayırlı olmasını diledi.

607495900 1285543210286742 6789148795724646582 N

Muhabir: Oğuzhan KAÇAN