Sokak röportajımızda çoğunluk, kalan vaktini sevdikleriyle geçirmek istediğini vurgularken, bazıları hayatın bu dramatik sonuna oldukça sakin, bazılarıysa sıra dışı yaklaştı; “Ne yapardım? Aslında çok bir şey yapmazdım hayatımdan memnun olduğum için, farklı bir şey yapmazdım. Param varsa gezerdim, tatile çıkardım. Ailemle vakit geçirirdim herhalde sevdiğim insanları görürdüm” dedi.
HAYATIN SON 2 SAATİNE DAİR RENKLİ CEVAPLAR
Hayatından memnun olduğunu dile getiren bir vatandaş, radikal bir değişikliğe ihtiyaç duymadığını ifade etti. Kimi ise küçük zevklerin kıymetini bilerek, sevdikleriyle sade ama anlamlı bir zaman geçirmek istediğini söyledi. “Yani fazla bir şey yapmazdım sanırım, sevdiklerimle vakit geçiririm” diyerek ifade etti.
“PARAŞÜTTEN ATLARIM!”
Bir diğer vatandaş ise cesur ve adrenalin dolu bir seçenekten yana oldu: “Paraşütten atlamak gibi bir şey yapabilirdim. Sonuçta hiç denemediğim bir şey ”dedi.
KİMİ TATILE GİDERDİ, KİMİ İÇİNİ DÖKERDİ
Bazı vatandaşlar ise iç dünyalarındaki duyguları dışa vurmak için son saatlerini bir fırsat olarak değerlendireceklerini belirtti: “Sevmediğim herkese böyle içimden gelenleri söyleyebilirdim sanırım. Son iki saat zaten” dedi.
“AYNI YAŞAMIMA DEVAM EDERİM”
Hayatın sonuna dair fikri bile çoğu kişiyi durup düşündürürken, bazı katılımcılar ise oldukça sakin ve umursamaz bir tavır sergiledi: “Bir şey yapmam, yaşamaya devam ederim” diyerek son iki saatini de aynı şekilde geçireceğini belirtti.